kristin

Kristin Wollum-Larsen

Kristin Wollum-Larsen er kosmetisk sykepleier. Hun har kompetanse på spesialistnivå innen injeksjonsbehandling med Restylane, og har flere års erfaring med medisinske hudprogram, samt kjemisk peeling og Dermapen.

Hun er serftifisert både gjennom Scanex og Esthetica innen laser behandling og har jobbet lenge med laser-hårfjerning og fjerning av pigmentflekker.

 

Kristin er offentlig godkjent sykepleier og er utdannet ved Universitetet i Stavanger. Hun er også sertifisert og godkjent som behandler med Restylane gjennom Galdermas utdanningsprogram. Hun har gjennomført flere Injeksjonskurs på både master og spesialist nivå inkludert avansert anatomi og disseksjons opplæring.

 

Hos Kristin står faglig kompetanse og forsvarlighet i fokus. Hun ser hvert enkelt individ og legger vekt på proporsjoner, symmetri og et naturlig utseende.

Kristin Wollum-Larsen har tidligere jobbet som kosmetisk sykepleier på Teres Colosseum, Aleris Colosseum Stavanger og Clinique Bellevue under veiledning av plastikkirurg Dr. Ayman Zakaria. Hun har også flere års erfaring ved hjerteavelingen på Stavanger Universitetssykehus.

 

 

 

DSC03304-2-e1555423827336-740x416

Stian Larsen

Stian Larsen er medisinsk ansvarlig og ble uteksaminert fra Universitetet i Pécs i 2003.  Han er spesialist i indremedisin og spesialist i hjertesykdommer.