Hyaluronsyrefiller (Restylane)

Hyaluronsyre er et sukkemolekyl som finnes i levende vev i kroppen.  Restylane inneholder Hyaluronsyre gele som har en væsketiltrekkende egenskap som gir økt volum og fyller ut linjer.

Behandlingen gir langvarig resultat, alt i fra 6- 12 måneder og i enkelte tilfeller lengre.

Lokale reaksjoner og små blåmerker kan forekomme. Infeksjoner og allergiske reaksjoner forekommer men er uvanlig.

 • Restylane er verdens ledende dermale filler
 • Klinisk dokumentert effekt
 • FDA godkjent
 • Restylane leveres både med og uten lokal bedøvelse
 • Alle publiserte studier er tilgjengelige på pubmed.com

 

Restylane skinbooster

Restylane skinbooster er en tyntflytende hyaluronsyrefiller som fukter huden innenfra, øker kollagen produksjonen og bedrer hudens kvalitet.

Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser i huden som hjelper med å opprettholde langvarig fuktbalanse.

Behandling utføres med 1- 2 ml Restylane skinbooster over 3 måneder med 4 ukers intervall.

Etter ferdig kur ser man tydelige forbedringer av hudens elastisitet og struktur. 

 

 

 

Rynkebehandling

På grunn av EU-reglementer det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. –Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.

 

 

 

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.

Dermapen lager mikroskopiske kanaler som vil frakte næringsstoffer dypt ned i huden og gir næring til cellene. Som følge av dette settes en reparasjonsprosess i gang som fornyer hudcellene.

Du vil være rød og varm i huden  etter behandling.  Dagen etter vil huden din kjennes noe sensitiv og man kan oppleve noe flassing etter 4-5 dager.  Du kan sminke huden din allerede neste dag. Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves som litt ubehagelig på enkelte områder hvor huden er tynnere.

Du vil se en hudforbedring allerede etter første behandling. Vi anbefaler 4-6 behandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 6-8 uker mellom hver behandling.

 

«Hva skal jeg tenke på før behandling?»

Det er viktig at huden er frisk, uten sår eller har vært utsatt for medisinske eller kjemiske behandlinger i løpet av de siste to ukene.

Vi behandler ikke blødere, diabetespasienter, hud med eksem, de som er nyopererte, gravide, kreftpasienter eller de som går på blodfortynnende medikamenter.

 

 

 

Laserhårfjerning

 

Mange har uønsket hårvekst som kan være sjenerende. Vi tilbyr permanent hårfjerning av uønsket hår med den mest dokumenterte og effektive laseren på markedet (Alexandrite).

De vanligste behandlingsområdene er overleppe, hake/hals, armhule, rygg, armer, bikinilinje/brasiliansk og Legger/lår

 

Hårene fjernes ved at laser strålen varmer opp farge pigmentet i håret og ødelegger hårsekken. Anbefalt behandlings intervall er fra 6-12 uker avhengig av hvilket området en behandler. Det anbefales fra 6-10 behandlinger for å oppnå ønsket resultat, enkelte kan trenge flere. Alexandrite laseren er kun effektiv på mørke hår.  Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag. Det er vanlig å bli rød og irritert i hårsekken i etterkant. Dette vil vanligvis forsvinne etter noen timer.

 

 En skal unngå sol 4 uker både før og etter behandling. Dersom huden er solbrun øker faren for forbrenning eller hyperpigmentering/hypopigmentering av det aktuelle området. Solfaktor 30-50 anbefales daglig etter behandling. En skal ikke vokse, nappe eller epilere 4 uker før behandling. Barbering er anbefalt og kan utføres samme dag eller dagen før behandling.

Dersom du bruker medisiner som gjør deg lysømfintlig skal du ikke behandles med laser. Behandling av gravide anbefales ikke.

 

 

 

Sklerosering

 

Sklerosering er en effektiv måte og fjerne sprengte blodkar på beina. Her injiseres et stoff med en tynn nål direkte inn i blodkaret og starter en betennelsesprosess. Blodkaret gjennomskylles, kleber seg sammen og går til slutt i oppløsning.

Blodkarene vil bli mer fremtreden de første ukene etter behandling fram til de gradvis forsvinner.

Hos noen pasienter kan det være nødvendig med opptil 2-3 behandlinger.

Det er få bivirkninger med behandlingen, men forhåndsregler skal likevel tas for å unngå sjeldne komplikasjoner som infeksjon eller blodpropp.

Området bør holdes rent etter prosedyren og skal ikke berøres. Rutinemessig dusjing bør utsettes til neste dag.

Støttestrømpene skal være på dag og natt de første 48 timene. Støttetrømper skal brukes daglig de neste to ukene etter behandling.

Unngå hard fysisk aktivitet de neste to uker, turgåing er anbefalt.

Blåmerker og hevelse rundt innstikkstedet er vanlig etter behandling. Dette vil forsvinne gradvis i løpet av kort tid.

 

Gravide, ammede, personer med hjerte/ kar sykdommer og diabetikere som bruker insulin kan ikke behandles.

 

 

 

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og lavmolekylær hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse.

Gjennom studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som øker kollagen og elastin produksjonen. Gjennom denne prosessen øker cellefornyelsen som motvirker aldring.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i ansiktet. Det er spesielt effektivt i pannen, i linjer ved overleppe og i området rundt øynene hvor enkelte sliter med poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres 3 ganger med 2 ukers tidsintervall.

Deretter kreves det en oppfølgende behandling med seks måneders mellomrom.

 

 

 

PRP

PRP Microneedling

 

 PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma som er en stamcelle-behandling med dine egne blodplater

 

Formål

 

 • Redusere linjer og rynker
 • Jevnere hudfarge
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Regenerer huden
 • Får sår til å gro
 • Stimulerer benvekst
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake
 • Reduserer strekkmerker
 • Solskader i hud
 • Hevelse under øyne

Behandlingen brukes også innenfor ortopedi, oral kirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen.

PRP er en helt naturlig behandling, der man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets blodplater-/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. PRP kan med fordel brukes sammen med dermapen og her bruker man dermapennen til å transportere serumet ned i huden.  Behandlingen utføres av offentlig godkjent helsepersonell.

 

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom blodplater/stamceller, frigir vekstfaktorer, stimulerer til celle fornyelse, samt produksjon av collagen og elastin. Dette medfører at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlings resultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

 

Gravide og blødere behandles ikke med PRP. Dersom man bruker blodfortynnende medikamenter må dette formidles til behandler før behandling